ruccola i gul skål

Ruccola eller andra blad är gott till. Lägg till något rött också, för färgens skull, tomater eller rädisor. Fint!

Renskrapade tallrikar utlovas.

600 gr kalkonschnitzel, tunnskivad kalkonfilé (tunnskivad kycklingfilé går ju också, förstås)

1 burk crema di salvia (hittar du inte sådan går det bra med kronärtskockskräm), finns bland de italienska/franska delikatesserna (tapenaderna, peston och sådant)

100 g riven parmesan eller pecorino

1 dl vispgrädde

2 dl mjölk

Smör att steka i

Lägg ut köttskivorna. Bred på salviakrämen (eller annan kräm), strö på den rivna osten. Vik ihop runt fyllningen.

Innan du lägger i köttet i den varma stekpannan saltar och pepprar du. Stek på båda sidorna i ett par minuter per sida. Häll på mjölken och grädden. Låt köttet puttra tills det är genomstekt.

Servera med pasta och sallad. Eller kokt potatis och haricots verts. Eller ris och ugnsstekta rotfrukter.