Hur en överlever livet. Issadissa delar med sig av sin visdom.

Nänä. Inte missar jag en dag, heller. #blogg100 dag 98

blomma

Våren tar på krafterna. Eller vad det nu är som använder upp all energi.

Tre ynka dagar kvar till målgång. Och jag som trodde att jag gjort det enkelt för mig genom att förpublicera äldre, hyfsat välskrivna och genomtänkta bloggposter. Ända fram till målgång. Men nej. Nu måste jag besluta – ska jag snabbspola ett nytt (nåja, nygammalt) tema eller ska jag faktiskt skriva nytt. Det senare känns nästan läskigt – ska jag faktiskt dela med mig av tillvaron och tankarna igen? Ska jag bli personlig igen? Ska jag TÄNKA klart tankar så att jag kan skriva om dem?

Jag har ju läst en hel del som det finns anledning att skriva om, exempelvis ”Sthlm Delete” (Jens Lapidus), ”Sharp Objects” (Gillian Flynn), ”The Interestings” (Meg Wolitzer), ”The Dispossessed” (Ursula K. LeGuin) och ”Fartblinda” (Carolina Neurath). Alla de här böckerna handlar till en viss del om ägande och girighet, så det finns anledning att klumpa ihop dem, trots att de alla hamnar i extremt olika genrefack. Menmen. Jag får se om jag får ihop tankarna.

Så har jag haft så väldigt spännande gäster i min egenskap av Airb’n’b-värd. Från gamla öst, från nya ekonomier och generationer och från det märkliga stora landet i väster som kanske väljer en outbildad galning till president.

Eller så skriver jag om den intressanta pseudoverklighet som två stora populärkulturskonglomerat snickrar ihop på varsin kant – Marvel och DC. Gäsp! Kanske imorgon. Först måste jag hetstitta på några avsnitt av ”Arrow” och ledas vidare in i DC-labyrinten.

God natt, kära läsare! Är det något särskilt du skulle vilja läsa om, ge mig en ledtråd.

Verifierad av MonsterInsights