Hur en överlever livet. Issadissa delar med sig av sin visdom.

Om mig och bloggen

Med Argusögon ser jag på samtiden medan glashuset ständigt måste lagas av alla stenar jag kastar.
Jag skriver för att jag måste och då skriver jag om sociala medier, om böcker, om vardagen, om diskrepanser i tillvaron, om den ofrivilliga humorn i den ängsliga medelklassens liv och annat som är av yttersta vikt att just jag kommenterar.

Varför Issadissa? Jo. Därför.

5 kommentarer

Skriv kommentar →

 1. irene thisner säger:

  hej Eva! Jag har skrivit ett meddelade till dig på FB.
  Iréne Thisner

 2. Robin säger:

  Hej Issadissa,

  Vill bara säga att jag tycker det är riktigt intressant att läsa dina texter kring Delningsekonomi och att jag tycker du är ganska spot on i dina reflektioner. Jag har grundat bolaget TaskRunner och brinner själv för detta ämne och hur olika personer (politiker, myndigheter, användare och åskådare) uppfattar detta.

  Ville bara säga det! =)
  Ha det fint!

  • Issadissa säger:

   Hej Robin! Tack för reflektionerna och uppskattningen. Och tack för att du varit med och utvecklat en av de viktiga plattformarna! Just idag funderar jag just över det här med att hyra ut sin kunskap och sin arbetsförmåga, som ju leder fram till en del andra frågor än uthyrning av ägda resurser som bil, båt, hus eller verktyg. Spännande frågeställningar!

 3. Benny säger:

  Hej Eva, jag kom hit för att få bekräftat (tack!) att jordnötter och fralla från Parkaffären verkligen var en grej och inte bara dimmiga hjärnspöken. Men jag blev fast här en bra stund, du skriver verkligen intressant och underhållande och verkar vara en kul typ rent allmänt, en sån där som man skulle vilja vara. Jag noterade att vi antagligen har gått på Engelbrektsskolan någorlunda samtidigt. Jag kommer också att kunna glädja en kompis att hans Parkinsons lag-bok tydligen är en klenod. Tack för läsningen! Mvh Benny

  • Issadissa säger:

   Hej Benny!
   Vilken väldigt rolig kommentar. Som du förstår har jag just nu en av mina mindre aktiva bloggperioder, men en kommentar som din gör ju att jag vill skriva mer. Jag gick på Engelbrekt mellan 1974 och 1977. Hade Gunnel Erkman som klassföreståndare. Bor du kvar i Örebro?
   God Jul,
   Eva

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Verifierad av MonsterInsights