Hur en överlever livet. Issadissa delar med sig av sin visdom.

Bilder (sida 1 av 1)

Jag tar mitt samhälleliga ansvar #blogg100 dag 81

Dags att ta sitt samhälleliga ansvar och varna för denna urusla stavmixer. Den är inköpt på Teknikmagasinet och den betingade det facila priset av 149 kronor. Javisst, det borde ha fått mig att dra öronen åt mig. Men jag hade två tunga argument för att det kanske skulle kunna funka.

1. Latte-vispen som jag inhandlat på Teknikmagasinet kostade larviga 49 kronor och den är alldeles utmärkt. Kolossalt bra, helt enkelt.

2. I ett test som jag läste inför inköp av sagda stavmixer var en mixer av märket Melissa den som vann hela testet. I konkurrens med Braun och andra dyra och dyrare märken. Min mixer sägs vara av märket Melissa.

Dessutom läste jag i kommentarer under testet att det var svårt att hitta den topprankade stavmixern. Jag tänkte, litet enfaldigt kan tyckas, att de hade gömt dessa utmärkta stavmixrar på, just det Teknikmagasinet. Inom räckhåll för alla män med pojksinnet kvar och utom räckhåll för husmödrar av alla sorter.

Men icke. Mixern är riktigt usel. Knivbladen är små och veka. Framförallt SMÅ. De sitter högt uppe i den lilla upp-och-ner-vända skålen. Den skål vars syfte jag hittills inte varit klar över, men som jag nu inser inte, jag upprepar, INTE ska vara djup. För då kommer knivarna inte åt det material de ska sönderdela.

Äsch. Ingen idé att jag försöker beskriva fler felaktigheter. Köp den inte. Punkt slut.

Ps. Jag skrev om hur jag numera oftast går tillväga när jag ska köpa kapitalvaror. Då halkade stavmixer-köpet med. Därför känner jag mig än mer manad att varna för stavmixern från helvetet. Ds

Startskottet! #blogg100 dag 1

I hundra dagar ska jag utgjuta mig. Varje dag ska publicera något. Av värde. Något jag vill dela med mig av, få reaktioner på, lufta, hänga ut, för påseende.

Idag är dag 1. Det betyder att det är 99 dagar kvar. Intressant. Fast jag har ju gjort det här en gång tidigare. Jag tycker ju om att skriva. Jag gillar att trycka på publicera-knappen och se vad som händer.

Då kör vi.

Verifierad av MonsterInsights